סינרים
להזמנות: 050-7729179

מתכונים >> לביבות תפו"א אפויות

 

 

 

לביבות תפו"א אפויות (כ- 15 יחידות)​

 

 

 
 

 

 

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה בינוניים

2 בטטה בינונית

3 בצלים קצוצים

150 גרם פטריות קצוצות (חצי קופסה)

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם

כף אבקת מרק (לא חייב)

מלח+פלפל

 

אופן ההכנה להורים ולילדים:

להרתיח מים, להמליח , להכניס את תפוחי האדמה+בטטה,

לבשל עד שהם רכים , למעוך אותם. לטגן את הבצל והפטריות.

לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה + בצל ופטריות.

ליצור קציצות לשטח אותן. להניח את הקציצות על נייר אפיה.

להכניס לתנור שחומם בחום בינוני.

בסביבות 25 דקות, להפוך באמצע, 10 - 15 דקות לצד או עד שמזהיב.

 

בתיאבון :)