סינרים
להזמנות: 050-7729179
בורקס מצות לפסח ( 25 יחידות)
 
 

כמעט כל מלית של חול תתאים למילוי החטיפים החגיגיים האלה.

מלית תפוחי אדמה, או פטריות, תרד, או מלית הגבינה שכאן.

 

 

מרכיבים:

6 מצות

250 גרם גבינה לבנה

100 גרם גבינה בולגרית

מלח, פלפל

3 ביצים

50 גרם שומשום (לא הכרחי)

חמאה או שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

1. מרטיבים את המצות, משהים בין מגבות נייר לכ-30 דקות וחותכים

כל אחת לארבעה. שומרים על הריבועים הלחים בין מגבות נייר.

2. מערבבים את הגבינה הלבנה עם הגבינה הבולגרית ומתבלים במלח

ובפלפל לפי הטעם. טורפים את הביצים ומוסיפים מעט מהן

(כמות של כחצי ביצה) לתערובת הגבינה.

3. מניחים מעט מהמלית במרכז כל ריבוע מצה ומקפלים לשניים ליצירת משולש.

4. מחממים את החמאה או השמן במחבת גדולה. טובלים את המשולשים הממולאים

בביצים הטרופות ולאחר מכן בשומשום ומטגנים עד שהם מזהיבים משני הצדדים.

מגישים חם.

 

בתיאבון (-:

 

 

מתכונים >> בורקס מצות לפסח