סינרים
להזמנות: 050-7729179

פיצה איטלקית קלאסית (2 פיצות גדולות)​

 

לבצק:

1 קילו קמח

30 גרם שמרים

30 גרם סוכר

3 כוסות מים פושרים

30 גרם מלח

 

תוספות:

גבינה מגורדת

רסק עגבניות או כל רוטב עגבניות אחר

(ניתן לתבל את רסק העגבניות בשמן זית, אורגנו, שום וכל דבר אחר שאוהבים)

תירס

זיתים

גמבה

ועוד (ניתן לשים מה שאוהבים )

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הבצק ביחד עד לקבלת בצק חלק ואחיד. נותנים לו לנוח בערך שעה במקרר.

כעת ניתן לקרוץ עיגולים לפיצות אישיות או לרדד לפיצה אחת גדולה בתבנית מתאימה.

לאחר הרידוד נמרח את רוטב העגבניות על הבצק ונפזר את התוספות שבחרנו.

להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות לערך.

 

בתיאבון :)

מתכונים >> עוגיות חמאה לילדים